Overslaan naar content

Vlassak Timmerbedrijf

Wanneer je onze fabriek binnenstapt ruik je meteen de heerlijke geur van het hout. Dit eerlijke product komt binnen in de vorm van balken en verlaat onze fabriek als prachtige ramen en kozijnen.

Met een team van zo'n 15 gezellige collega's produceren wij iedere dag kleine series voor voornamelijk woningbouw. Het is geweldig om het eindproduct te zien en te weten waar het terecht komt.

Vakmanschap en trots hangen in de lucht!

De vacatures binnen ons Timmerbedrijf

Calculator - Werkvoorbereider
  • Budel
€ 3.000 - € 4.000 per maandTimmerbedrijf - Bedrijfsbureau
Werkplaats Timmerman
  • Budel
€ 2.700 - € 3.400 per maandTimmerbedrijf - Productie

Marc - Productieleider

Voordat ik als productieleider aan de slag ging ben ik zelf jarenlang timmerman geweest, dus ik ken het vak door en door.

Onze branche staat voor een flinke uitdaging. Het interesseren en binden van een nieuwe generatie. Ik zie het de komende jaren als mijn missie om deze nieuwe generatie diezelfde kans te geven.

Ik ben trots om te zien hoe mijn jongere collega's, net als ik, passie hebben voor houtbewerking en zich ontwikkelen tot bekwame vakmensen.

Cultuur

Vakmanschap

In onze timmerfabriek staat vakmanschap centraal. We delen de liefde voor hout en zijn trots op ons werk.

Teamgevoel

We hebben een klein team. Dan is het belangrijk dat je voor elkaar klaar staat. En dat staan we!

Kwaliteit

Kwaliteit komt terug in ieder onderdeel van ons bedrijf en ons werk. Kwaliteit is belangrijk.

De verhalen van onze medewerkers!

Koen

Ik werk al ruim 17 jaar in onze timmerfabriek. Ik ben begonnen als werkvoorbereider, maar vanaf de start ben ik bij veel meer betrokken.

Ik heb veel interesse in automatisering en kreeg de vrijheid om op dit vlak veel projecten op te pakken. Een nieuw ERP systeem, nieuwe machines aanschaffen en programmeren, de werkplaats opnieuw inrichten. Uitdagingen genoeg en daarom kom ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Het voelt vaak niet als werk!

Teun

Als jonkie kwam ik hier al voor stage en vakantiewerk. Na mijn laatste stage kreeg ik te horen dat ze het fijn zouden vinden als ik bij Vlassak bleef werken.  Dat ik daar ja tegen heb gezegd was een goede keuze. Ik voelde me snel thuis binnen het team. Veel collega’s werken al lang bij Vlassak, maar ik hoorde er meteen bij. Binnen de timmer zijn we met een klein, hecht team. We kijken naar elkaar om en dat familiegevoel is voor mij belangrijk. 

Mark

Wat ik het leukst vind bij Vlassak is de afwisseling in het werk. Ik ben machinaal timmerman, maar eigenlijk ben ik op bijna iedere plek in de fabriek inzetbaar. Dit zorgt ervoor dat het werk leuk blijft.

De sfeer onderling is ook goed. Een fijn bedrijf waar de mens voorop staat. Een echt familiebedrijf. En ik woon vlakbij, dus ik ga tijdens de lunchpauze even lekker met mijn hond wandelen. 

Een kijkje achter de schermen!

Werken bij Vlassak?

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmensen en naar mensen die een carrière willen starten in onze mooie bouwbranche! Heb jij nog vragen over onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Tel: 06 - 28 06 72 70