Overslaan naar content

Bouwcenter Budel

Bouwcenter Budel is dé plek voor professionals en doe-het-zelvers. Met meer dan 10.000 producten op voorraad, variërend van bouwmaterialen tot gereedschappen en sanitair, vind je bij ons alles wat je nodig hebt.

Als onderdeel van Vlassak B.V. maken we deel uit van een prachtige groep bedrijven met in totaal zo'n 170 collega's. We gaan verder dan een gewone bouwmarkt. Met een team van specialisten bieden we deskundig advies. Veel van de producten die we verkopen, worden ook in onze eigen bedrijven gebruikt.

Vacatures bij Bouwcenter Budel

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Onze cultuur

Team

We hebben allemaal een andere achtergrond en andere kwaliteiten. Dat maakt ons team bijzonder, gezellig en succesvol!

Samenwerken

Tijd nemen voor elkaar, elkaar helpen, van elkaar leren. Iedere dag zorgen wij zo voor een soepel draaiend bedrijf.

KIantgericht

Zoals we voor elkaar klaar staan, staan we ook klaar voor onze klanten. Samen doen we alles voor een tevreden klant!

Frank - Bedrijfsleider

Sinds 2022 werk ik bij Bouwcenter in Budel en dat bevalt mij uitstekend. We zijn onderdeel van een hecht familiebedrijf en dit zorgt voor een fijne werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn.

Iedereen is oprecht geïnteresseerd en betrokken. We hebben allemaal een totaal andere achtergrond en dat maakt ons team zo sterk.

Ik zie ons als een erg leuke club mensen die met én voor elkaar werkt. Dit geeft mij energie en is de reden dat ik iedere dag met plezier mijn werk kan doen.

En dat is voor mij het belangrijkste!

De verhalen van onze medewerkers!

Bart

Ik werk sinds 2022 bij Bouwcenter. Ik werkte bij een soortgelijk bedrijf, maar hier voel ik meer vrijheid. Je krijgt veel ruimte om verbeteringen door te voeren en je wordt overal bij betrokken.

Het werk is echt afwisselend. Mijn plek is in de winkel. Van klanten adviseren tot voorraden bijhouden. Het contact met de klanten is wat het werk echt leuk maakt.

Betsie

Tot vorig jaar werkte ik op ons eigen boerenbedrijf. Mijn hele werkzame leven heb ik daar doorgebracht. Tijdens mijn eerste gesprek bij Bouwcenter voelde ik me meteen thuis. Ondanks dat het totaal iets anders is, zit ik goed op mijn plek. Ik ben gewend om aan te pakken!

Ik ben door mijn collega's warm welkom geheten. Zij nemen de tijd om mij alles te leren. Echt heel fijn om in zo'n team terecht te komen!

Mart

Ik werk al sinds 1976 bij Vlassak. Eerst als Timmerman op de bouw, maar inmiddels al ruim 20 jaar in de winkel. En ik heb nog geen zin om met pensioen te gaan.

Met mijn ervaring kijk ik vaak kritisch naar wat er speelt binnen het bedrijf. Er wordt geluisterd naar elkaars mening en vaak kun je zelf aan de slag met wat je voorstelt. Dat zorgt voor een gemotiveerd team.

Linda

Ik ben via mijn zoon bij Vlassak terecht gekomen. Via via, zo werkt het vaak bij een lokaal familiebedrijf. Ik zocht iets nieuws. Het mocht wat commerciëler.

Op de binnendienst bij Bouwcenter Budel ben ik echt een spin in het web. Ik zorg voor offertes, bestellingen, informeer klanten over levertijden en houd het assortiment bij in onze systemen. Ik ben helemaal blij!

Neem een kijkje achter de schermen!

Werken bij Bouwcenter Budel?

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmensen en naar mensen die een carrière willen starten in onze mooie bouwbranche! Heb jij nog vragen over onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Tel: 06 - 28 06 72 70