Overslaan naar content

Onze klanten variëren van middelgrote tot grote aannemers in heel Nederland. Zij vertrouwen op ons voor wanden, balkons, galerijplaten, trappen en meer.

Binnen onze betonfabriek hebben we een eigen vlechterij, mallenmakerij en ook het transport hebben we in eigen huis. Zo kunnen we volledig aan de wensen van onze klanten voldoen. Deze veelzijdigheid aan werkzaamheden betekent ook een veelzijdig team van vakmensen. Ik nodig je uit om eens kennis te komen maken en samen de mogelijkheden bij Vlassak Beton te ontdekken.

Marcel - Productieleider

De vacatures bij ons Betonbedrijf

Productiemedewerker
  • Budel
€ 2.800 - € 3.350 per maandBetonbedrijf - Productie
IJzervlechter
  • Budel
€ 2.800 - € 3.350 per maandBetonbedrijf - IJzervlechterij
Mallenmaker
  • Budel
€ 2.800 - € 3.350 per maandBetonbedrijf - Mallenmakerij
Mallen Ombouwer
  • Budel
€ 2.700 - € 3.200 per maandBetonbedrijf - Mallenmakerij

Cultuur

Veelzijdig

Binnen ons bedrijf is alles veelzijdig. We werken met hout, staal en beton. De mensen zijn veelzijdig. En in alle fases van ons productieproces combineren we innovatie met traditioneel vakmanschap.

Vertrouwen

Ons team bestaat uit enkel vakmensen die op elkaar kunnen vertrouwen. En jij kunt op ons vertrouwen!

Dit zijn de afdelingen in de betonfabriek

Bedrijfsbureau

Mallenmakerij

IJzervlechterij

Betongieterij

Transport & Logistiek

De verhalen van onze medewerkers!

Eric

Ik ben in 2023 bij Vlassak begonnen. Ik had ervaring in de houtskeletbouw en in de betonbewapening. Maar daar miste ik het buitenwerken.

Bij Vlassak werk ik op het tasveld. Dat bevalt mij prima. Ik ben echt een buitenmens. Het eerste gesprek voelde erg goed. De klik was er en ik heb meteen ja gezet.

Geen seconde spijt van gehad. Vlassak is een club met gezellig volk. Er wordt niet onnodig moeilijk gedaan. Ik kwam werken tussen collega's die al heel lang bij Vlassak werken, maar ik voelde me meteen thuis. Dat is super!

Teun

Ik ontwikkelde prefab elementen bij een engineeringsbureau. Vlassak was één van onze klanten. Het contact was altijd heel goed en ik kende er veel mensen. Ook omdat ik zelf uit Budel kom.

De bredere rol bevalt me uitstekend. Ik heb contact met opdrachtgevers, leveranciers en onze interne teams. En ik krijg in mijn werk veel vrijheid in hoe ik mijn werk aanpak. Eigenlijk gewoon een hele fijne werkplek!

Jack

Je kunt wel zeggen dat ik oranje bloed heb. Ik werk al ruim 35 jaar bij Vlassak. Begonnen op de bouw. Na een ongeval kon dat niet langer. Toen ben ik in de werkvoorbereiding gaan werken, maar ik ben niet de man om achter een bureau te zitten. Nu werk ik al een flinke tijd in onze betonfabriek als Assistent Productieleider.

Mijn verhaal typeert Vlassak als bedrijf. Er wordt gekeken naar de mens. Als het op de ene plek niet kan ga je samen kijken waar je wel kunt en wilt werken.

Marco

Wij hadden thuis een veebedrijf. En op de boerderij is het altijd werken. Toen Vlassak een stal kwam bouwen is het eerste contact gelegd. Zo ben ik erin gerold. Ik heb jaren in de ijzervlechterij gewerkt, maar werk nu alweer heel wat jaren als betonstorter.

Ik had geen opleiding, maar wel een gezond boerenverstand. Bij Vlassak kreeg ik de kans om het vak te leren.

Projecten en Producten

Werken bij Vlassak?

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmensen en naar mensen die een carrière willen starten in onze mooie bouwbranche! Heb jij nog vragen over onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Tel: 06 - 28 06 72 70