Overslaan naar content

Vlassak bouwt al 90 jaar jouw thuis!

Onze aannemingsmaatschappij, waar het ruim 90 jaar geleden allemaal mee begon, bouwt woningen in Brabant en Limburg.

Wij zijn een trots Brabants familiebedrijf waar onze collega's op de eerste plaats staan. Wij vieren dan ook vaak een lustrum. Want als het oranje bloed eenmaal door je aderen stroomt dan hoor je bij de familie.

Jong leert van oud, oud leert van jong. En dat vinden wij belangrijk. Want in je eentje een huis bouwen is onmogelijk. Dat doen we samen!

Met ongeveer negentig collega's bouwen we aan de toekomst van ons bedrijf en van onze regio!

Vacatures bij onze aannemingsmaatschappij

Assistent Uitvoerder
  • Budel
€ 3.420 - € 4.000 per maandBouwbedrijf - Bouwplaats
Timmerman Woningbouw
  • Budel
€ 2.745 - € 3.420 per maandBouwbedrijf - Bouwplaats
Uitvoerder
  • Budel
€ 4.300 - € 5.400 per maandBouwbedrijf - Bouwplaats

Cultuur

Veelzijdig

In onze projecten komen veel vakgebieden samen. Een veelzijdige omgeving waarin samenwerking heel belangrijk is.

Vertrouwen

Goed samenwerken kan alleen maar als er vertrouwen is. Vertrouwen onderling, maar ook vertrouwen van onze klanten en leveranciers.

Vakmanschap

Hoge kwaliteit, afspraak is afspraak en goede service. Voor onze vakmensen vanzelfsprekend!

De verhalen van onze medewerkers!

Twan - Timmerman

Binnengekomen als BBL stagiair en nooit meer weggegaan. Wist nog niets van de bouw, maar ik heb de kans gekregen om alles te leren. Ik werd gekoppeld aan een ervaren leermeester en deze heeft mij de kneepjes van het vak bijgebracht. Wat ook helpt om snel te leren is dat we kleinschalige projecten doen, maar wel van A tot Z. Dus vanaf het grondwerk tot aan de oplevering zijn we betrokken.

De reden dat ik hier helemaal op mijn plek zit is zeker ook de gemoedelijkheid. Iedereen kent elkaar en dat zorgt voor het gevoel van samen mooie projecten maken.

Hans - Projectleider

Mijn broer werkte al bij Vlassak toen ik op zoek was naar een stage. Dus het contact was snel gelegd. Al tijdens mijn stage kreeg ik de vraag of ik wilde blijven.

Dat is inmiddels bijna 10 jaar geleden. Het fijne van het werk is dat het altijd lekker hectisch is. Meerdere projecten tegelijkertijd, maar in verschillende fases. Ik hou van de afwisseling.

Vlassak is op meerdere fronten een echt familiebedrijf. Want ook mijn vader heeft bij Vlassak gewerkt en ik was Projectleider van zijn laatste project. Nu is hij met pensioen.

Neem een kijkje achter de schermen!

Werken bij Vlassak?

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmensen en naar mensen die een carrière willen starten in onze mooie bouwbranche! Heb jij nog vragen over onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Tel: 06 - 28 06 72 70